Salama Sport -sähköpyörä, miesten sähköpyörä

2 450.00 

Tehokas, vauhdikas ja ympäristöystävällinen – tutustu uuteen urbaaniin seikkailuun sporttisen Salama sähköpyörän avulla! Valloita kaupungin kadut vaivattomasti ja tyylillä, kun pääset nauttimaan huippuluokan tekniikasta ja vapautuneesta ajonautinnosta.

Sporttinen miesten sähköpyörämme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa ja kestävyyttä. Tämä sopii monenlaiselle pyöräilijällä ja etenkin sellaiselle henkilölle, joka tykkää perinteisestä miesten mallista. Sen vahva moottori tuo lisäpotkua polkemiseen, jolloin voit huristella mäet ylös ja pitkät matkat ilman vaivaa. Lisäksi kevyt ja kestävä runko tekee pyöräilystä sulavaa ja miellyttävää joka metrillä.

Pidä hauskaa matkalla töihin, kaupoille tai vaikka retkelle ystävien kanssa – sporttisen sähköpyörän avulla matka muuttuu seikkailuksi. Hyödynnä moderni tekniikka, säästä luontoa ja nauti liikkumisen vapaudesta. Tartu ohjaksiin ja koe kaupunkisi uudella tavalla!

Tätä tehokasta sähköpyörää voidaan kutsua myös Salaman miesten sähköpyöräksi siinä olevan yläputken ansiosta.

Tuotetunnus (SKU): SP-28288 Osasto:

Kuvaus

Salama Sport sähköpyörä soveltuu hyvin niin rentoon kaupungilla ajeluun kuin tehokkaaseen työmatkapyöräilyyn. Voit kätevästi säätää sähköavustusta tarpeen mukaan esimerkiksi ylämäessä tai vastatuulessa. Pyörässä on valittavana 5 eri sähköistä avustustehoa.

Tässä pyörässä on avaimella lukittava akku, joka on helppo irrottaa ja ladata sisällä. Vaihtoehtoisesti voit ladata akun paikan päällä. Matalalle sijoitetun akun ansiosta pyörä on lähes tavallisen miesten pyörän näköinen; ei silmiin pistävää tarakka-akkua tai rungon päällä olevaa painavaa akkua. Tästä syystä myös pitkäkyntiset pysyvät paremmin loitolla pyörästä, koska eivät tiedä sen olevan sähköpyörä. Akun keston ansiosta pitkäkin matka taittuu kätevästi tällä tehokkaalla sähköpyörällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot syttyvät automaattisesti. Tavarateline ja tukijalka kuuluvat pyörään vakiovarusteina.

Pyörät kasataan, säädetään ja koeajetaan Vaasassa.

Miksi tämä sähköpyörä?

  1. Ensiluokkaiset ominaisuudet – Helppokäyttöinen, laadukkailla komponenteilla varusteltu, selkeä värinäyttö. Yhdellä latauksella ajaa jopa 100 km. Patentoidun akun matalan sijainnin ansiosta erittäin tasapainoinen sähköpyörä. Hyvin kevyt ajettava ja helppo käsiteltävä.
  2. Trendikäs – Nykyaikainen ja sähköautoista inspiraation saanut tyylikäs uudenlainen värinäyttö. Automaattisesti syttyvät LED-valot edessä ja takana. Sähköavustuksen ansiosta pyörä on kevyt polkea eikä polvet rasitu pidemmillä matkoilla.
  3. Sporttinen ulkonäkö – Viimeistelty pyörä mattamustalla värityksellä. Miesten sähköpyörä yläputkella.

Tekniset tiedot ja varustelu:

  • Patentoitu huomaamaton akku: LG:n laadukkaat kennot, akun kesto jopa 100km
  • Matalalle sijoitetun akun ansiosta erittäin tasapainoinen pyörä
  • Tehokkaat 180mm hydrauliset levyjarrut
  • Lukittavissa oleva akku on helppo irrottaa avaimella ja tuoda sisälle lataukseen
  • Shimano-vaihteisto, 7 vaihdetta
  • Huoltovapaa ja energiatehokas 250W moottori, valittavana 5 eri avustustehoa

Tätä mallia voidaan kutsua myös Salaman miesten sähköpyöräksi, sillä ulkonäkö vastaa perinteistä miesten pyörää yläputkella.