Salama Family -pitkäperäpyörä

3 290.00 

Unelmoitko seikkailuista luonnossa? Haluatko tutkia uusia polkuja ja löytää piilotettuja helmiä maisemissa? Tervetuloa tutustumaan uuteen perhe- ja retkipyöräämme – täydellinen valinta aktiiviselle perheelle, joka haluaa nauttia yhteisistä seikkailuista ja liikkua ympäristöystävällisesti!

Retkipyörämme on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää liikkumisen vapauden ja luonnonläheisyyden. Sen kestävä rakenne tekee pidemmistäkin matkoista nautinnollisia, ja sen tehokas avustusmoottori ja vaihteet mahdollistavat mukavan etenemisen kaikenlaisessa maastossa.

Yksi pitkäperäpyörän suurimmista eduista on sen monikäyttöisyys. Olipa kyse sitten kaupunkimatkoista, retkistä luontoon tai vaikka vain päivittäisistä koulumatkoista, perhepyörämme on täydellinen kumppani. Sen tilava kori tarjoaa runsaasti säilytystilaa eväille, varusteille ja ostoksille, ja istuimien mukavuus tekee matkanteosta miellyttävää kaikille matkustajille. Pyörään saat asennettua ison tavarakorin sijasta jopa kaksi lastenistuinta peräkkäin.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi pyörämme on varustettu tehokkailla ja luotettavilla jarruilla, vahvat renkaat ja ergonominen ohjaustanko takaavat, että voit nauttia matkanteosta turvallisesti ja luottavaisin mielin.

Lisäksi retkipyörämme on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Sen säädettävä istuin ja ohjaustanko mahdollistavat optimaalisen istuma-asennon, ja sen ergonominen muotoilu vähentää rasitusta pitkilläkin matkoilla.

Liity sinäkin lukuisien tyytyväisten Salama pyöräilijöiden joukkoon ja valitse perhepyörämme seuraavaksi liikkumisen ratkaisuksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda unohtumattomia muistoja yhdessä perheesi kanssa, samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutkia maailmaa omilla ehdoillasi, samalla kun nautit aktiivisesta elämäntyylistä ja terveellisestä liikunnasta. Ota askel kohti aktiivisempaa ja kestävämpää elämäntapaa – valitse Salama perhepyöräsi tänään!

 

Tuotetunnus (SKU): FA-26268 Osasto:

Kuvaus

Salama Family 2024 -sähköpyörä on valmiiksi varusteltu pitkäperäpyörä, lastenkuljetuspyörä, työmatkapyörä tai retkipyörä. Monitoimipyörällä on monta nimeä. Tämä on sähköpyörä, joka muuttuu tarpeidesi mukaan. Pitkän akselivälin ansiosta pyörä on erittäin vakaa ajettava. Pyörä on kestävä ja kantokykyinen sähköpyörä, joka sopii moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Pitkän peräosan ansiosta voit asentaa jopa kaksi lastenistuinta tai vaihtoehtoisesti tukevan tavarakorin.

Voit kätevästi säätää sähköavustusta tarpeen mukaan esimerkiksi ylämäessä tai vastatuulessa. Pyörässä on valittavana 5 eri sähköistä avustustehoa.

Tässä pyörässä on tupla-akut, joiden kokonaiskapasiteetti on huikeat 960wh, tämä varmistaa sen, että pääset ajamaan myös isommalla kuormalla pitkiä matkoja yhdellä latauksella. Akut on helppo ladata paikan päällä tai irrottaa sisälle ladattavaksi. Nykyaikaiset led etu- ja takavalot, tavarateline ja Y-muotoinen tukijalka kuuluvat pyörään vakiovarusteina. Y-muotoisen tukijalan ansiosta pyörä pysyy tukevasti pystyssä kun lastaat tavarakorin tai laitat lapset kyytiin.

Pyörä kasataan, säädetään ja koeajetaan Vaasassa.

Miksi tämä sähköpyörä?

 1. Upeat ominaisuudet – Laadukkailla komponenteilla varusteltu, ja suuri akun kapasiteetti. Yhdellä latauksella ajaa jopa 150 km. Erittäin kestävä ja kantokykyinen runko, joka on suunniteltu juuri kuljetuksia varten!
 2. Ergonominen – Pyörän satulaan on helppo nousta matalan rungon yli ja istuma-asento on suora. Muotoillun ohjaustangon ansiosta ergonominen myös käsille ja ranteille eikä pyöräily rasita niskaa tai hartioita. Sähköavustuksen ansiosta pyörä on kevyt polkea eikä polvet rasitu.
 3. Tyylikäs – Tyylikäs perhepyörä, joka houkuttelee sinua lähtemään liikkeelle.

Tekniset tiedot ja varustelu:

 • Tupla akut tyylikkäästi runkoon soviteltuna: LG:n laadukkaat kennot, huikeat 960 wh ja kesto jopa 150km
 • Optimoidusti sijoitettujen akkujen ansiosta tyylikkään näköinen
 • Lukittavissa olevat akut on helppo irrottaa avaimella ja tuoda sisälle lataukseen
 • Laadukkaat isot tavarakorit vakiona sekä edessä ja takana ( kuvassa olevat lastenistuimet ovat lisävaruste )
 • Takakorin koko 60 x 30 x 18 cm ja etukorin koko 22 x 24 x 9 cm
 • Shimano-vaihteisto, 8-vaihdetta
 • Tehokkaat 180mm levyjarrut sekä edessä ja takana
 • Erittäin vääntävä ja tehokas 250W moottori joka on erityisesti suunniteltu Salama Family pyörää varten
 • Kevyt alumiinirunko ja etujousitus
 • Selkeä ja helppokäyttöinen näyttö
 • Leveät 26” x 2.125 renkaat jotka kestävät kuormaa ja rullaavat kevyesti myös hiekkatiellä
 • Maksiminopeus 25km/h
 • Akkuvirralla toimivat ja lakisääteiset etu- ja takavalot
 • Soveltuu lähes kaiken mittaisille monipuolisten säätöjen ansiosta
 • Kuljettajan maksimipaino-suositus 150kg
 • Tavarateline, tukijalka ja lokasuojat vakiovarusteina
 • Satulassa pehmeä geelipehmuste

Väri: Musta

Katso myös tarvikeosiosta pyörään sopivia lisävarusteita. Meiltä löytyy lastenistuimia eri ikäisille lapsille mm. turva-kehikko ja tavarakoreja.

Kaikki pyörät toimitetaan ajo-valmiina kotipihaasi!

Takuu

Kaikissa pyörissämme on tyytyväisyystakuu. Neuvontapalvelu toimii myös takuuajan jälkeen. Ette siis jää yksin mahdollisten kysymystenne kanssa myöskään takuuajan umpeutumisen jälkeen.

Takuuajat:

 • Runko: 5 vuotta
 • Moottori, Akku, Laturi: 2 vuotta
 • Muut sähköosat: 1 vuosi

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)