Miksi sähköpyörä

MIKSI SÄHKÖPYÖRÄ?

  • Kevyt sähköpyörä innostaa liikkumaan
  • Edullinen ja ympäristöystävällinen tapa siirtyä paikasta toiseen
  • Positiiviset terveysvaikutukset
  • Vähemmän kuormitusta esim. polville ja nivelille kuin perinteisellä pyörällä
  • Ympäristöystävällinen tapa liikkua, ei ylimääräisiä päästöjä

Sähköpyörä on täydellinen kulkuneuvo kaikille, joilla ajomatkat ovat muutamasta kilometristä jopa 100 kilometriin saakka. Sähköpyörällä liikut näppärästi ja kevyesti esimerkiksi töihin tai kaupunkiin. Sähköpyörällä et välttämättä hikoile, tällöin sinun ei tarvitse käydä töissä suihkussa ja voit aloittaa päivän pirteänä pyöräilyn jälkeen. Sinun ei tarvitse myöskään käyttää aikaa liikenneruuhkissa tai parkkipaikkaa etsien.

Sähköpyörällä säästät voimiesi lisäksi myös aikaa ja rahaa. Käyttökustannukset ovat per lataus alle 10 senttiä. Latauksella pääset keskimäärin 80-100 km akun kapasiteetista riippuen. Sähköpyörän osto, käyttö ja huoltokustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton.

Hyvä sähköpyörä voi myös olla edullisempi kuin julkisen liikenteen kustannukset silloin, kun kustannukset jaetaan 2-3 vuodelle.

Aktiivinen liikkuminen edesauttaa hyvää terveyttä, siinä haluaisimme pystyä auttamaan mahdollisimman monia löytämään iloa ja motivaatiota aktiivisempaan elämään esimerkiksi pyöräilyn muodossa. Sähköpyöräily kuormittaa vähemmän esimerkiksi polvia kuin normaali pyöräily tai kävely. Mikäli siis polkeminen normaalilla pyörällä tuntuu hankalalta, kannattaa kokeilla sähköpyörää. Sähköpyörällä otat sähköavustuksen kätevästi käyttöön tarvittaessa ja halutessasi voit ajaa osan tai koko matkan myös ilman avustusta. Hyödyt eivät rajoitu pelkästään fyysiseen kuntoon, sillä sähköavusteisen pyöräilylenkin jälkeen mieliala on korkealla, aivan kuten yleensäkin kuntoilun jälkeen. Kummasta saat paremman startin työpäivään: ajamalla työmatkan ripeästi sähköpyörällä vai istumalla autossa aamuruuhkassa?

Sähköpyöräily verrattuna autoiluun edesauttaa vähentämään ympäristölle haitallisia päästöjä eli myös luonto ja ympäristö kiittävät.

Valitse sinulle sopiva malli valikoimastamme sähköpyörät ja tilaa omasi verkkokaupasta tai jälleenmyyjiemme kautta.