Miksi ostaa meiltä

MIKSI OSTAA MEILTÄ?

  • Laatu. Käytämme vain laadukkaita komponentteja, läpinäkyvyys toiminnassa,ja tyytyväisyystakuu
  • Erinomainen palvelu. Tarjoamme käyttöopastusta, nopeat toimitukset ja neuvonta. Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailtamme.
  • Järkevä hinta. Koska meillä ei ole välikäsiä ja meillä on oma kokoonpano.
  • Läpinäkyvyys. Ihmiset tuotteen takana, ei vain verkkokauppa. Avoimuus komponenttien alkuperästä.

Kaikkien pyöriemme kokoonpano, säätö sekä testaus tapahtuu Vaasassa/Mustasaaressa. Mallistomme on suunniteltu yhteistyössä luotettavien, pitkän linjan sopimusvalmistajien kanssa.

Meille Asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää, ja siksi haluamme tarjota neuvontapalveluita ja käyttöopastusta kaikille asiakkaillemme. Jos kaipaat apua pyörän tai vaikkapa sopivan liikuntamuodon valinnassa, niin ottakaa ilomielin yhteyttä. Autamme oikein mielellämme.

Käymme aktiivisesti keskustelua asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotta saamme jatkossa kehitettyä entistä laadukkaampia tuotteita entistä paremmalla palvelulla.

Lupaamme, että alkuperäisessä kunnossaan olevan pyörän voi palauttaa kahden viikon sisällä ostoksesta, mikäli ei ole tyytyväinen.

Aina joskus voi käydä vahinkoja ja jotain menee rikki. Silloin me ja yhteistyökumppanimme autamme mielellämme. Huoltoverkostomme laajenee jatkuvasti. Yleinen opastus hoituu myös takuuajan jälkeen.