Miksi ostaa meiltä

MIKSI OSTAA MEILTÄ?

  • Laatu. Käytämme vain laadukkaita komponentteja ja meillä on tyytyväisyystakuu.
  • Erinomainen palvelu. Tarjoamme käyttöopastusta, nopeat toimitukset ja asiantuntevaa neuvontaa. Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailtamme.
  • Järkevä hinta. Koska meillä ei ole välikäsiä ja meillä on oma kokoonpano.
  • Läpinäkyvyys. Ihmiset tuotteen takana, ei vain verkkokauppa ja maahantuoja. Avoimuus komponenttien alkuperästä.

Sähköpyöriemme kokoonpano, säätö sekä testaus tapahtuu Vaasassa. Mallistomme on suunniteltu yhteistyössä luotettavien ja pitkän linjan sopimusvalmistajien kanssa. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme neuvontaa ja sähköpyörien käyttöopastusta jokaiselle asiakkaallemme. Jos kaipaat apua sähköpyörän valinnassa, ota meihin ilomielin yhteyttä – vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Käymme aktiivisesti keskustelua asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotta saamme kehitettyä vieläkin laadukkaampia tuotteita entistä paremmalla palvelulla.

Lupaamme, että alkuperäisessä kunnossaan olevan pyörän voi palauttaa kahden viikon sisällä ostoksesta, mikäli et ole tyytyväinen.

Aina joskus voi käydä vahinkoja ja jokin rikkoutua. Silloin me ja yhteistyökumppanimme autamme mielellämme. Huoltoverkostomme laajenee jatkuvasti. Yleinen opastus hoituu myös takuuajan jälkeen.

Tutustu malleihimme: Sähköpyörät