Salama Baby Plus 18KK Lasten turvaistuin

169.00 

Tässä Salama-pikkulasten istuimessa lapsi istuu nyt entistäkin vakaammin helposti irrotettavan, pehmeän sisä-alustan ja niskatukien ansiosta!

Niskatuki ja mukava sisäosa antavat lisää tilaa istuimeen lapsen kasvun aikana. Irrotettavien lisäosien ansiosta tämä istuin on monipuolisempi kuin perinteinen malli, näin sinun ei tarvitse ostaa uutta istuinta lapsen kasvaessa.

Tavarapyörän oston yhteydessä asennus kaupan päälle! Asennusta varten tarvitset asennussarjan 49€

Tuotetunnus (SKU): Plus 718 Osasto:

Kuvaus

Tässä Salama-pikkulasten istuimessa lapsi istuu nyt entistäkin vakaammin helposti irrotettavan, pehmeän sisä-alustan ja niskatukien ansiosta!

Salama Baby Plus -turvaistuin on ihanteellinen ja turvallinen tapa kuljettaa lastasi noin 18 kuukauden ikäiseen asti laatikkopyörässä.

Tämä kevyt turvaistuin on valmistettu EPS-muovista (kova vaahtomuovi), jota käytetään usein lasten pyöräilykypärissä.Tuoli estää lastasi törmäämistä laatikon reunoihin jos tiellä on esimerkiksi yllättäviä kuoppia tai vastaavaa.Näin voit ajaa vauvasi kanssa turvallisesti ja mukavasti.

Lapsen pää pysyy hyvin tuettuna myös unen aikana, lisäksi lapsen istuin tukee hyvin vauvan niskaa ja selkää, eikä lapsi pääse liukumaan turvavyön alle.

Salama-istuimet ovat suunniteltu juuri laatikkopyöriin, joten voit kuljettaa lastasi turvallisesti ja mukavasti.

Koska Salama lastenistuimen leveys on vain 27 cm, lapsi voi istua lapsen vieressä helposti tai voit jopa asentaa kaksi turvaistuinta vierekkäin.

Niskatuki ja mukava sisäosa antavat lisää tilaa istuimeen lapsen kasvun aikana. Irrotettavien lisäosien ansiosta tämä istuin on monipuolisempi kuin perinteinen malli, näin sinun ei tarvitse ostaa uutta istuinta lapsen kasvaessa. Nämä mukavuutta lisäävät lisätuet on helppo irrottaa ilman, että turvavöitä tarvitsee pujottaa läpi.

Istuimen verhoilu on kulutusta kestävä ja nopeasti kuivuva materiaali. Verhoilu on myös vettä hylkivä ja hikoilua vähentävä hengittävä materiaali.

Istuin on Euroopan turvaistuinstandardin (EC 12790) mukainen. Istuin on Hollantilaisen Melian valmistama. Melia-lastenistuin on ainoa hyväksytty lastenistuin pyöräperävaunuille ja perhepyörille Euroopassa.

Lapsen enimmäispaino: 20 KG ja noin100 cm pitkälle lapselle

Vyötyyppi: 3-pistevyö

Istuimen leveys: 27 cm

Istuimen pituus: 70 cm

Lisätiedot

Mitat 70 × 27 cm (senttimetri)