Ale!

Salama kolmipyöräinen sähköpyörä

1 850.00 

Vakaa kolmipyöräinen sähköpyörä, jossa on 350W sähköinen avustusmoottori. Akun sijainnin ansiosta pyörän painopiste on matalalla ja painon jakauma on tasaisempi kuin muilla markkinoilla olevissa kolmipyörissä. Tämän ansiosta Salama kolmipyörä on tosi vakaa ja mukava ajettava.

Malli on täydellinen niille, jotka haluavat sähköpyörän, mutta tarvitsevat hieman apua tasapainon säilyttämisessä. Kolme pyörää mahdollistavat pyörällä pysähtymisen ilman, että kumpaakaan jalkaa tarvitsee laskea maahan.

Salama kolmipyörä ei tarvitse ajokorttia, sillä saa ajaa siellä missä tavallisella polkupyörällä ajetaan. Liikkeelle lähtö ja ajaminen helpottuu vain kaasuvipua vääntämällä.

Renkaat ovat halkaisijaltaan 24 tai 26 tuuma riippuen varastotilanteesta. Malli sopii hyvin henkilöille, jotka ovat pituudeltaan 155-185 cm.

Salama on varustettu käytännössä huoltovapaalla sähkömoottorilla, joka on sijoitettu etupyörän napaan. Moottori käynnistyy kaasukahvaa kääntämällä ja nopeus voidaan rajoittaa esimerkiksi 20 km/h. Huippunopeus on tiedostetusti hieman alhaisempi kuin kaksipyöräisissä sähköpyörissä siksi, että kolmipyöräisellä ajo saattaa tuntua nopeassa vauhdissa epävakaalta.

Tuotetunnus (SKU): Salama-kolmipyörä Osasto:

Kuvaus

ENNAKKOTILAUKSILLE KAMPANJAHINTA 1850 € TOIMITUKSET KEVÄÄLLÄ 2023 MAKSAT VAIN VARAUSMAKSUN 100 € VARAUKSEN YHTEYDESSÄ.

Valitset moottorin antaman avustustehon ohjaustangosta kolmesta eri tasosta painikkeen painalluksella. Ohjaustangossa olevasta näytöstä näet tarpeellisia tietoja, kuten nopeuden,avustustehon, akun varaustason jne. Lisäksi voit esim. helposti ladata puhelimen näytön USB-portista joka sijaitsee akussa.

Vaihteisto on Shimanolta, ja siinä on seitsemän vaihdetta. Tämäntyyppinen vaihdejärjestelmä on hyvin luotettava eikä vaadi paljon huoltoa. Jarrujärjestelmä koostuu kahdesta jarrusta eli takapyörien ns rumpujarru sekä etupyörän käsikäyttöisestä levy- tai vannejarrusta.

  • Sopii henkilöille, jotka ovat pituudeltaan 155-190 cm.
  • Rengaskoko 24 tai 26 tuuman
  • Huoltovapaa sähkömoottori 350w
  • Moottorin avustusteho säädettävissä kolmella tasolla
  • Litium-akku 36 V 7.2 Ah
  • Jopa 50 km:n akkukantama yhdellä latauksella.
  • Salama kolmipyörä on helppo ladata, akun saa kätevästi irti tai sen voi ladata myös paikallaan ilman irrotusta, latausaika n. 4 h.
  • 7 vaihdetta, Shimano
  • Tukevaan teräs koriin saat hyvin tavaroitasi pakattua mukaan.
  • Mitat (P x L x K): 180*80*120 cm

Kaikki pyörät toimitetaan kasattuna, koe-ajettuna ja säädettynä.